Zprávy

Výrobci keramických diamantových brusných kotoučů s vysokým brusným poměrem

Ningbo T-Win Imp. & Exp Co., Ltd. je výrobce keramických diamantových brusných kotoučů, velkoobchodní vlastní poměr broušení vysoce keramických diamantových brusných kotoučů. Brusný kotouč má vysokou účinnost broušení, delší životnost než diamant pojený pryskyřicí a dobrou tvarovou stálost.

Až dosud bylo v Číně mnoho výrobců keramických diamantových brusných kotoučů. Důvodem je skutečnost, že keramický diamantový brusný kotouč je dobrý z hlediska výkonu aplikace mechanického zpracování a přesnosti broušení a poptávka se zvyšuje.

Velkoobchodní zakázkový keramický diamantový brusný kotouč společnosti se používá hlavně k broušení wolframové oceli, karbidu, diamantového kompozitního plechu, krystalu, diamantových řezných nástrojů, magnetických materiálů a nové strukturální keramiky a dalších obtížně zpracovatelných, křehkých obrobků s vysokým materiálem.

Keramický diamantový kotouč s vysokým brusným poměrem


Samotná keramika má dobrou odolnost proti opotřebení, odolnost proti vysokým teplotám a odolnost proti korozi. Tvrdost diamantu je v přírodě vysoká látka. Proto má keramika a diamant v kombinaci s více přizpůsobeným keramickým diamantovým brusným kotoučem výhody výše uvedených dvou látek a může brousit a zpracovávat obrobek s vysokou tvrdostí a vysokou křehkostí.

Diamantový brusný kotouč vyráběný výrobcem keramických diamantových brusných kotoučů má vysoký brusný poměr, trvanlivou a dobrou drsnost obrobku a byl použit při přesném obrábění klikových hřídelí a přesných ozubených kol automobilů. Kromě toho mohou být přizpůsobeny vysoce přesné brusné nástroje, jako je pryskyřičný diamantový brusný kotouč a galvanicky pokovený diamantový brusný kotouč a keramický CBN brusný kotouč.


Předchozí :

-

Související novinky
X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept